„Ekstraheerimine”: Netflixi väljalaskeaeg ja kõik, mida peate teadma

„Ekstraheerimine”: Netflixi väljalaskeaeg ja kõik, mida peate teadma

Millist Filmi Näha?
 

Ekstraheerimine - Autoriõigus. AGBO



24. aprillil 2020 saabub Netflixi filmi Extraction, mille peaosas on Marveli näitleja Chris Hemsworth, kes on enim tuntud oma Thori äikesejumala rolli poolest. Meil on kõik, mida peate Extractioni kohta teadma, sealhulgas süžee, näitlejad ja Netflixi väljalaskekuupäev.



Ekstraheerimine on peagi ilmuv Netflix Original märulipõnevik, mille režissöör on Sam Hargrave ja stsenarist Avengers: Endgame režissöör Joe Russo.


Millal on Netflixi väljalaskekuupäev ja kellaaeg? Ekstraheerimine ?

USA Today kinnitas et Ekstraheerimine on Netflixis voogesitamiseks saadaval Reedel, 24. aprillil 2020 .

Jenelle Evansi netoväärtus 2017

Tellijad saavad voogesitada Ekstraheerimine globaalselt, nii et olenemata sellest, kus te maailmas asute, Ekstraheerimine on teile saadaval.



Kas soovite oma piirkonnas esimest korda välja anda või kursis olla? Siin on väljalaske ajakava Ekstraheerimine Netflixis.

Ajavöönd Voogesituseks saadaval olev aeg
Vaikse ookeani standardaeg 00:00 (GMT-8)
Mountain Standard Time 1:00 (GMT-7)
Keskne standardaeg 2:00 (GMT-6)
Ida standardaeg 3:00 (GMT-5)
Briti suveaeg 08:00 (GMT)
Kesk-Euroopa aeg 09:00 (GMT+1)
Ida-Euroopa aeg 10:00 (GMT+2)
India standardaeg 13:30 PM (GMT+5:30)
Jaapani standardaeg 16:00 PM (GMT+8)
Austraalia idaaeg 18:00 PM (GMT+10)
Uus-Meremaa päevavalguse aeg 20:00 PM (GMT+12)

Mis on süžee Ekstraheerimine ?

Järgmise kokkuvõtte on esitanud Netflix :

Relvakaupmeeste ja -kaubitsejate allilmas saab noorest poisist kurikuulsate narkoparunite vahelise sõja ettur. Ühes maailma läbitungimatuimas linnas röövijate lõksus olev tema päästmine kutsub esile Tyler Rake'i-nimelise palgasõduri võrratu oskuse. Kuid Rake on murtud mees, kellel pole midagi kaotada. Temas on surmasoov, mis muudab niigi surmava missiooni peaaegu võimatuks.



Nimelt jagab Extraction samu võitluskoreograafe nagu Marveli frantsiis, mille osaks on Chris Hemsworth.


Kes on näitlejad Ekstraheerimine ?

Peaosas on kinnitatud järgmised näitlejad Ekstraheerimine :

Roll Osatäitja Kus ma olen neid varem näinud/kuulnud?
Tyler Rake Chris Hemsworth Avengers Assemble | Thor: Ragnarok | Mehed mustas: rahvusvaheline
Thiago Chris Jai Alex Äikesekassid möirgavad | Darksiders Genesis | Tulest välja
Ovi Mahajan Rudhraksh Jaiswal Tulest välja | Noor | Üürnik
Ruthie Rayna Campbell Au kaotamine | Pahatahtlik: Kurjuse armuke | Tulest välja
TBA David Harbor Võõrad asjad | Põrgupoiss | Jalutuskäik hauakivide vahel
TBA Golshifteh Farahani Paterson | Elly kohta | Kariibi mere piraadid: Salazari kättemaks
TBA Derek Luke Antwone Fisher | Glory Road | Kapten Ameerika: Esimene kättemaksja
TBA Randeep Hooda Sarbjit | Beeba Boys | Kiirtee
TBA Pankaj Tripathi Wasseypuri jõugud | Tänav | Newton
TBA Marc Donato Valge oleander | Finaal | Armas edaspidine

Millal ja kus tootmine toimus Ekstraheerimine ?

Filmimine jaoks Ekstraheerimine algas 2018. aasta novembris ja toimus mitmes riigis kuni lõppemiseni 2019. aasta märtsis.

Mõned kasutatud asukohad on järgmised:

  • India – Ahmedabad
  • Tai – Nakhon Pathom ja Ratchaburi
  • Bangladesh – Dhaka

Phra Pathommachedi sisseNakhon Pathom, Tai


Kas film on 4K-s voogesitamiseks saadaval?

Nagu uute Netflixi originaalfilmide puhul nõutud, Ekstraheerimine on voogesitamiseks saadaval 4K-s. Vaatama Ekstraheerimine 4K-s on teil vaja 4K-seadet, tasulist Netflixi tellimust ja 25Mbps-i Interneti-ühendust.

Shannon ja David on endiselt koos
Mis on vanemlik hinnang Ekstraheerimine ?

Kuigi vanemlikku reitingut pole kinnitatud, on see enam kui tõenäoline Ekstraheerimine saab R reitingu.


Kas ootate pikisilmi ilmumist Ekstraheeritud ? Andke meile allolevates kommentaarides teada!